tisdag, maj 01, 2007

Pinsamma föräldrar, eller med plasthjälm på Autobahn - Gunnar Jägberg"I mammas och pappas värld är det helt i sin ordning att komma in i ens rum och dansa jazzdans när man har kompisar hemma. Det går också bra att följa med till skolan och byta blöja på lillebror inför hela klassen, eller att tvinga barnen att ljuga om sin ålder för att få ett billigare liftkort på skidsemestern.

Pinsamma föräldrar är en samling berättelser ur verkliga livet om skämmiga situationer som föräldrar utsätter sina barn för. Här kan du läsa om pappan som tvingar sina tonårsdöttrar att ha hjälm på sig i bilen när familjen åker på Autobahn -""för att det går så fort". Du får också träffa mamman som kastar sig på telefonen och ringer hela släkten så fort hon fått höra att sonen träffat en tjej."

Pinsamma föräldrar kan alla bevittna om. Frågan är bara vem som har haft de pinsammaste. Så här kommer våra barn också låta...och vi kommer inte förstå något alls.
Boken består av små episoder berättade av vuxna kvinnor och män. De beskriver ögonblick som varit hemskt pinsamma i deras tonår, men som säkerligen väcker mycket humor i deras familjer idag!

Bokfakta:
Författare: Göran Jägberg
Förlag: Känguru
Antal sidor: 109
Utgivningsår: 2005-10
ISBN: 9789197553827
Skicka en kommentar