lördag, november 26, 2011

Det här var ju tråkigt - David Batra

"Äntligen en ny bok med svenska folkets argaste lappar från David Batra. Efter succén med "Den som inte tar bort luddet ska dö!" hade David inte planerat att göra en uppföljare, men arga lappar fortsatte att strömma in från läsare runt om i landet och till slut hade brevhögen växt så pass att en ny bok liksom bara krävde att bli skriven.


"Bortskänkes: 50 kg pyttipanna" är fylld med Sveriges knäppaste, roligaste och argaste lappar upphittade på ICA-butiken, folktandvården, dörren till soprummet och i en tvättstuga nära dig. För när man tittar efter noga finns de arga lapparna överallt och egentligen är det inget konstigt. Det måste vara det perfekta sättet att föra ut sina åsikter och känslor i världens mest konflikträdda land.

Boken är genomillustrerad och de flesta lapparna har personliga kommentarer av David Batra. En perfekt presentbok"

Det här är "ännu en bok av David Batra", vilket även är underrubriken på boken. Har man tyckt om de andra böckerna kommer man definitivt att tycka om även den här. Självklart hittar man små favoriter bland lapparna, och min stora favorit i den här är: "Vi har stängt idag p g a att vi har fitt löss". Helt underbart!
Detta är en perfekt presentbok så här i juletider!


Betyg:
4 av 5

Bokfakta:
Författare: David Batra
Förlag: Bokförlaget Forum
Antal sidor: 128
Utgivningsår: 2010-09-29
ISBN: 9789137136042

Inga kommentarer: