söndag, oktober 02, 2011

Julboken - pyssel, pynt, godis, blommor - K.Strand

"När det lackar mot jul är pyssellusten som allra störst, och för dig som söker ny inspiration är Kristina Strands Julboken en riktig julklappssäck.


I den här boken finns allt du behöver för att komma i julstämning, eller vad sägs om julkort, adventsljusstakar, julstrumpor och ljuslyktor. Eftersom Kristina är florist i grunden finns det naturligtvis också gott om blomsterdekorationer och kransar som passar både ute och inne. Färgskalan domineras av vitt och silver, men ingen jul utan lite rött här och var. Den som är sugen på något sött hittar också flera läckra recept på julgodis."

I den här boken hittar du det mesta inför julen. Det finns massor av förslag på pyssel och pynt att göra. Det är allt från is till kransar och blomsterarrangemang. Många av sakerna kan enkelt göras med små medel, en del saker (som ljuslyktor t ex) kan man göra efter ett besök på en loppis eller en secondhand-butik om man inte har allt hemma. Det enda som jag tycker är tråkigt är att allt i boken är trendigt vitt. För mig är inte julens färg vitt, utan fylld av starka färger. Jag blir inte fullt inspirerad när det bara är vitt, vitt och vitt. Trendigt just nu, ja, men fruktansvärt tråkigt.
(boken är ett recensionsexemplar från förlaget)

Betyg:
3 av 5

Bokfakta:
Författare:
Kristina Strand
Bokförlag: Ica bokförlag
Utgivningsår: 2011-09-26
Antal sidor: 120
ISBN: 9789153435631Inga kommentarer: