söndag, oktober 09, 2011

Pocket & prassel 6.0

I fredags låg det en grön påse i min brevlåda. En proppfull grön påse som kom från min hemliga brevvän!
Efter en lång vecka på det nya jobbet var det inte helt fel att komma hem till en sådan härlig överraskning.
Givetvis öppnade jag påsen så fort jag kom in, och det du ser på bilden fanns med i påsen. Det var en påse popcorn, ett gäng Dumleklubbor, en Toblerone, en slickepott, en kökshandduk, en receptfolder, ett kort och så givetvis en bok (Svartvintern av Marianne Cederwall).
Hela paketet passar som handen i handsken och idag, söndag, är det faktiskt bara popcornpåsen som finns kvar, men jag har en känsla av att den kommer att försvinna imorgon när maken jobbar natt och jag och barnen är själva hemma och myser på kvällen ;).
Boken är helt suveränt bra. Jag läste Cederwalls första bok i den här serien och jag föll som en fura för karaktärerna, och den här boken är såklart inte sämre den.
I kortet skriver min hemliga bokvän att en (extra) slickepott alltid är bra och ha, och det är helt rätt. Slickepottar går åt, och de har en tendens att springa och gömma sig när man behöver dem som bäst!

Enligt den hemliga bokvännen är kortet och receptfoldern ledtrådar till vem hon är. Jag har bara som hastigast kollat på listan över medverkande bloggar och försökt hitta ett namn med ledtrådarna, men de som jag eventuellt trott det skulle kunnat vara har inte riktigt stämt när jag väl har kikat in i bloggen. Jag ska surfa runt lite närmare och se vem min underbara bokvän kan vara!
Jag själv skickade min gröna påse till Västmanländska i Skåne.

4 kommentarer:

Västmanländskan sa...

Härligt paket! Kul att du fick ett så bra paket när du själv skickat ett toppenfint :)

Anonym sa...

Vill du gissa mer eller ska jag avslöja mig? :)
/Hemlig

Ango sa...

Anonym: Du får gärna avslöja dig ;)!

Josefin sa...

Då gör jag det... TADA: Josefin på http://nobelprisprojektet.blogspot.com! Vad kul att du gillade innehållet :)