söndag, september 30, 2012

Men in black III"I Men in Black 3 reser agent J [Will Smith] och agent K [Tommy Lee Jones] tillbaka i tiden. Agent J har varit med om en hel del under sina 15 år med Men in Black, men inget, inte ens utomjordingar, krånglar till det lika mycket för honom som hans partner. Men när K:s liv och planetens framtid står på spel måste J resa tillbaka i tiden för att ställa allt till rätta. J upptäcker att universum döljer hemligheter som K aldrig har berättat för honom – hemligheter som avslöjas när han får hjälp av en ung agent K [Josh Brolin] för att rädda sin partner, byrån och mänsklighetens framtid."

Äntligen var det dags för del 3 av Men in black! Tyvärr är nog deras storhet förbi, och känslan för konceptet har nog försvunnit med åren. Filmen är helt ok, men den kommer definitivt inte upp till de förra delarna. Ändå är det såklart en helt ok film, som funkar till hela familjen. Hos mig är det nog främst barnen som gillar filmerna, även om vi vuxna också älskar framför allt del ett.
I den här filmen är det lite mindre slem än i de tidigare filmerna och också mindre flashande för att få folk att glömma det de sett.


Betyg:
3 av 5

Filmfakta:
Regissör:
Barry Sonnenfeld
Skådespelare: Will Smith, Josh Brolin, Alice Eve, Emma Thompson, Tommy Lee Jones 
Speltid: 101 min
Åldersgräns: 11 år
Releasedatum (DVD): 2012-09-26
1 kommentar:

Lena sa...

Vi såg också denna härom dagen. Tyckte att effekter och annat i filmen var snygga, men handlingen var inget märkvärdigt.