måndag, november 02, 2015

Grumpy cat: en butter bok av en sur katt - Kelly Abeln & Michael Morris

"Den sura katten som fångat miljontals människors hjärtan och gjort världssuccé på internet har nu äntligen samlat sina bästa tips på hur du kan väcka din inre surpuppa till liv.
I Grumpy Cat - En butter bok av en sur katt finns underhållande bilder ur det privata fotoalbumet, inspirerande spel och aktiviteter och inte minst uppfriskande motton i sann butteranda. Grumpy Cats oemotståndliga tips gör även den som inte är född sur, just det, sur.

Visdomsord från Grumpy Cat:
 Jag hatar morgonmänniskor
Och morgnar
Och människor

Varför känns det så varmt och mjukt inuti?
För att jag åt upp din hamster

Därför hatar jag ... kattungar:
Fattar inte sarkasmer
Stirrande, bedjande ögon som inte lämnar en ifred
Älskar att mysa
Säger hela tiden "mjau älskar dig!"
Leker med snören

GRUMPY CAT, vars riktiga namn är Tardar Source, blev världskändis 2012 med en bild på internet. Nu har Grumpy Cats bok översatts till över 15 olika språk. Förutom många miljoner följare på Facebook, Twitter och Instagram har Grumpy Cat en filmkarriär - 2014 kom Hollywoodfilmen Grumpy Cats Worst Christmas Ever - och ett kaffedrycksmärke."

Det här är en helt underbar bok om en helt underbar katt. Fotona av den sura katten är otroligt roliga och till dem kommer en hel del citat kring varför man ska vara glad när man lika gärna kan vara sur. Det går garanterat inte att vara sur en enda sida när man läser den här boken!
Boken är en perfekt blivande julklapp till alla som älskar katter, och alla andra också såklart!

Betyg:
5 av 5

Bokfakta:
Författare: Kelly Abeln & Michael Morris
Förlag: Känguru
Utgivningsår: 2015-05-05
ISBN: 9789187503917

Inga kommentarer: