söndag, mars 20, 2016

Mitt liv med Bob - James Bowen

"Alla som läst och älskat boken där James Bowen berättar hur han, vid ett lågvattenmärke i livet, stötte på och tog hand om den sjuka och sjabbiga gatukatten som han valde att kalla Bob, får här äntligen höra hur det gick sen ...

Katten följde James vart han än gick och James en hemlös och misslyckad musiker som hankade sig fram som gatumusikant och var beroende av sin dagliga dos metadon lyckades med Bobs hjälp ta sig själv i kragen och styra in sitt liv på en bättre bana.

Efter det vet vi att James skrev ner berättelsen om sig och Bob, men hur gick det sen? Vad har hänt sedan dess?

I Mitt liv med Bob fortsätter James på deras berättelse. Vägen var alltjämt skakig när den första boken kom ut, men med en klok katt vid sin sida kan man komma långt. James berättar öppenhjärtligt om hur Bob fortsatt att vara hans skyddsängel, hjälpt honom genom tuffa perioder och t.o.m. livsfarliga situationer"

Det går inte att inte gilla böcker med dessa kloka husdjur som kommit att betyda så mycket för sina ägare. Bob är inget undantag. Bob verkar vara en sån där underbar katt som man skulle vilja ha själv. Då det inte är möjligt får jag nöja mig med att läsa om honom.
Det här är del 2 i serien om Bob, och det är en härlig läsning man bjuds på! Jag kan ju faktiskt inte låta bli att fundera på när filmen kommer!


Betyg:
4 av 5

Bokfakta:
Författare: James Bowen
Förlag: NoNa förlag
Antal sidor: 253
Utgivningsår: 2014-07-21
ISBN: 9789198100150

Inga kommentarer: