söndag, december 18, 2016

Tant i balans - Anna Eriksson

"Uppföljaren till succéboken Äntligen tant! är här. Tant i balans är Anna Erikssons nya peppiga självhjälpsbok för skeptiska tanter. Med värme och skarpsynthet lyfter hon tanten och låter henne vara precis som hon är. Tantlivet är nämligen så genialiskt konstruerat att det går att kombinera med att vara till exempel partiledare, mamma, gotlänning, cyklist, körsångare eller landskapsarkitekt.

Läs om tanten som rensar ut gifter ur skafferiet, försöker sova och kämpar mot det förbannade sockersuget. Eller om smala fönsterbrädor, konsten att promenera och naturlig mindfulness. Kolla sen om du är citytant eller lanttant i det fiffiga snabbtestet. Släpp loss och gör tant-i-balans-övningarna. Och få svar på var tanten möter kärleken nuförtiden.

Låt din inre tant komma ut ur garderoben. Att bli tant är nämligen en bonus - som ett skönt sviktande fotinlägg som får din promenad att bli så mycket härligare. Filosofisk och inkännande fungerar Tant i balans på samma sätt som en stor ask självhjälpschoklad."

En perfekt bok till en blivande tant eller en tant i obalans...eller någon som vill se om de är en äkta tant eller inte.
Det här är en snabbläst bok fylld med värme och humor, och hög igenkänningsfaktor (åtminstone för oss tanter).

Betyg:
5 av 5

Bokfakta:
Författare: Anna Eriksson
Förlag: Forum förlag
Utgivningsår: 2016-04-27
Antal sidor: 125
ISBN: 9789137146508

Inga kommentarer: