torsdag, november 01, 2007

Predikanten - Camilla Läckberg


"En sommarmorgon smiter en liten pojke ut för att leka riddare i Kungsklyftan i Fjällbacka. Leken får ett brådstörtat slut när han får syn på en död kvinna. Polis kallas till platsen och mystiken tätnar när man under den mördade kvinnan finner två kvinnoskelett.

Patrik Hedström och hans kollegor i Tanumshedes poliskår ställs inför ett svårlöst mysterium. Det visar sig att skeletten härrör från två kvinnor som försvann 1979. Vilken koppling har morden till varandra? Söker man en mördare som återkommit efter mer än tjugo år, eller någon som bara inspirerats av de tidigare morden?

Sanningen visar sig vara grymmare än man någonsin kunnat ana."

Efter att ha läst Isprinsessan och gillat den väldigt mycket, såg jag fram emot att läsa den här. Tyvärr griper inte den här boken tag i mig. Jag tycker den är seg, jobbig att läsa och svår att komma in i. Visst kan jag vara väldigt ofokuserad när jag börjar läsa en bok, men är boken bra, griper den tag och får mig fokuserad på boken. Den här lyckas inte med det. Jag vill bara komma igenom den så jag får börja på en ny bok...tyvärr!

Betyg:
2 av 5

Bokfakta:
Författare:
Camilla Läckberg
Förlag: Månpocket
Antal sidor: 320
Utgivningsår: 2006-07
ISBN: 789170015915
Skicka en kommentar