tisdag, november 09, 2010

Stor grön påse


Igår var jag tvungen att åka hem och tömma brevlådan efter lunchen på caféet (som jag och min man öppnade förra måndagen) eftersom jag visste att jag skulle ha fått en stor grön påse från Lotta (finns också här: Lottas bokblogg), och visst fanns det en påse där!
Var tvungen att öppna den innan jag hämtade hem barnen från skolan så jag kunde gömma undan en del ;).
Vilket otroligt paket Lotta har knåpat ihop. Jag har ju redan innan konstaterat att vi har väldigt olika smak på böcker, men här kom det P.D. James Patienten och Marianne Cederwall Svinhugg. Jag har inte läst någon av böckerna men Cederwalls bok har jag hört talas om och velat läsa, och P.D. James är en suverän författare, så jag tror inte att jag kommer bli besviken!
Förutom böckerna fanns det en påse Plopp. Den godaste Ploppen, nämligen miniploppen (varför smakar den godare än de stora?), och så mina favoriter vinbär i yoghurt och mandel i apelsinchoklad. Tre suveränt goda praliner var med, och de fick vara färdkost när jag åkte till skolan och hämtade ungarna.
Ett té som heter Höstglöd var också med. Jag har inte hunnit smaka det ännu, men det luktar fantastiskt gott! En tvål som såg ut som en chokladkaka (och som maken såg på bordet och trodde han skulle få smaka, men tji fick han), ett paket näsdukar med älgar på, en burk läppbalsam med glassmak, en mobilväska, en kapsylgubbe, en receptfolder, en sked för höga glas (som är perfekt till löstéet) och en handduk. Ser ni hur mycket hon har lyckats få ner? Påsen var verkligen proppfull med underbara saker!
Tusen tack, Lotta! Ditt paket så helt underbart att öppna (det tog liksom aldrig slut i påsen när jag började plocka upp saker ;)), och alla saker kommer definitvt att komma väl till användning!

6 kommentarer:

Lotta Fröjd sa...

Jättekul att du tyckte om innehållet! :D
Receptfoldern fick jag när jag buzzade för Zeta parmesanost och la med den i paketet :) Skeden är även ett sugrör men inget som man ska låta ungarna använda - lite för hårt och vasst men jäkligt praktiskt.

Hoppas att ni får en trevlig höst/vinter. Kram

klok som en bok sa...

Underbart paket!

Barbro sa...

Vilket underbart grönt paket.
Jag blir riktigt avis! men kul för dig.

Monika Häägg sa...

Vilken fantastisk grön påse! Blir riktigt sugen...

Boklusen sa...

Du har en award att hämta på min blogg!

Kerstin sa...

Jag har utmanat dig på min blogg: http://designk.blogspot.com/2010/11/jag-har-blivit-utmanad.html