torsdag, september 01, 2011

Stinas möten - Stina Lundberg Dabrowski

"Under sin framgångsrika karriär som journalist har Stina Lundberg Dabrowski fått möjlighet att intervjua många berömda och intressanta personer. Vad tv-tittarna dock aldrig fått se är allt det som hänt bakom kulisserna, dels under det tålamodsprövande arbetet att få intervjuerna till stånd, dels före och efter själva samtalen.


I Stinas möten berättar hon på ett personligt sätt om sin nervositet, om det hårda slit och alla långa resor som ligger bakom de populära programmen. Vi får veta hur hon själv upplevde mötena med internationellt kända personer som Hillary Clinton, Leonard Cohen och Nelson Mandela, och kända svenskar som Jan Stenbeck och Ludmila Engquist.

Denna utgåva innehåller även en nyskriven text om Anna Nicole Smith och Nancy Dell'Olio."

Stina Lundberg Dabrowski är en fantastisk kvinna när det gäller intervjuer. Det känns som att hon har gjort alla intervjuer som är värda att göras. I den här boken får vi läsa hennes egna ord bakom en en hel del av hennes intervjuer. Allt från förberedelser till tankar och händelser under och efter hennes jobb. Man får en inblick i hur Stina är som person (på arbetet) och det kanske inte var den kvinnan jag trodde att hon skuller vara!
Det är intressant och roligt att läsa om alla händelser teamen har gått igenom inför varje intervju.

Betyg:
4 av 5

Bokfakta:
Författare: Stina Lundberg Dabrowski
Förlag: Pocketförlaget
Antal sidor: 258
Utgivningsår: 2007-08-01
ISBN: 9789185625529


Inga kommentarer: