söndag, juli 15, 2012

Tower heist

"Ben Stiller och Eddie Murphy har huvudrollerna i stjärnspäckade Tower Heist, en galen komedi om några vanliga arbetarklasskillar i New York som vill hämnas på den Wall Street-svindlare (Alan Alda) som stulit alla deras pengar. När killarna, som jobbar på ett lyxigt lägenhetshotell i Central Park, upptäcker att miljardären från takvåningen har stulit deras pensionspengar bestämmer de sig för att hämnas ordentligt. De ska göra en galen kupp och ta tillbaka vad han tagit från dem!"

Det här är en stjärnspäckad film som kanske gör att den lovar mer än vad den kan hålla. Visst, filmen är absolut smårolig, men mer än så är det inte. Kanske beror det på att det är för många riktigt stora skådespelare som är med i den.
Det finns härliga småskruvar som gör att man skrattar både här och där, men jag hade nog velat se mer med den här rollbesättningen! Trots det är det helt klart en sevärd film en dag när regnet öser ner och man inte vill gå ut!

Betyg:
3 av 5

Filmfakta:
Regissör: Brett Raitner
Skådespelare: Ben Stiller, Eddie Murphy, Casey Affleck, Tea Leoni, Eddie Murphy
Speltid: 100 min
Åldersgräns: 7 år
DVD-release: 2012-03-28

2 kommentarer:

Lena sa...

Hade jättehöga förhoppningar när jag skulle se denna, men tyckte inte den var så superkul som jag trott. Ganska ordinär komedi!

Anonym sa...

Bra recension! Kolla gärna in våran filmblogg! :)

http://filmfett.blogg.se/