fredag, oktober 12, 2012

Änglar i mitt hår - Lorna Byrne

"Bokens författare Lorna Byrne har så länge hon kan minnas sett änglar och de har ständigt varit hennes vänner, följeslagare och vägledare. Nu berättar hon historien om sitt liv och vi får möta änglarna från andevärlden, som hon menar alltid finns omkring oss.

När Lorna var två år gammal sa en läkare till hennes mamma att han misstänkte att Lorna var efterbliven. Hennes familj hade lagt märke till att hon ofta var frånvarande och verkade befinna sig i en annan värld. Sanningen var att Lorna faktiskt var någon annanstans: hon var hos änglarna. Hon tittade på vad de gjorde, hon pratade och lekte med dem. Som hon ser det har hon alltid levt mellan två världar: den mänskliga världen och andevärlden.
Under många år trodde hon att alla andra också kunde se det hon såg, men änglarna sa till henne att det skulle vara deras hemlighet. Det är först nu, med den här boken, som hon för allra första gången berättar om mycket av det hon har sett genom åren.
I Änglar i mitt hår får vi följa Lornas liv med änglarna och hennes önskan är att alla som läser den här boken ska upptäcka att de inte är ensamma, att det alltid finns en skyddsängel vid deras sida för att hjälpa dem oavsett vilka svårigheter de hamnar i."

Den här boken var inte alls som jag trodde att den skulle vara. Jag trodde att det skulle vara en berättelse om hur hon har insett att hon kan se änglar och hur hon har lärt sig leva med det, men det här är väldigt, väldigt rörigt, och det är näst intill omöjligt att få ett grepp om handlingen.
Byrne hoppar i tid och handling konstant och jag känner personligen att det ger mer frustration än nöje att läsa boken, så jag lägger ifrån mig den ett tag och tar sedan upp den igen för att försöka fortsätta, men jag blir fortfarande bara frustrerad. Tyvärr!! Jag gav upp den helt efter knappt halva boken!
(boken är ett recensionsexemplar från förlaget)

Betyg:   
1 av 5

Bokfakta:
Författare:
Lorna Byrne
Förlag: Ponto pocket
Antal sidor: 284
Utgivningsår: 2012-09-05
ISBN: 9789174750348

Inga kommentarer: