onsdag, maj 22, 2013

Shopping!

Jag har väldigt svårt för att inte köpa nya böcker, eller nya och nya, jag har väldigt svårt för att inte köpa böcker som säljs för ingenting på t ex loppisar. Jag kommer alltid hem med nya böcker.
Vi har t ex en second hand-butik här i "hålan" där pocketböcker kostar 2:- och inbundna upp till 10:-. Gissa om det handlas en del där!
Så såg jag på Facebook att en kollega ville bli av med 4 papperskassar böcker i och med att hon håller på och flyttar. Självklart slog jag till! 50:-/kassen är ett riktigt fynd! Har tagit hem 3 av kassarna och tittat igenom dem. Det är några böcker som jag har läst tidigare, och några som jag redan har, men inte så många. Det är massor av nya bekantskaper och en del som jag vill läsa, men inte införskaffat ännu! Sommaren är räddad ;)!
Min man är inte riktigt lika förtjust i mina inköp som jag är. Han tycker att jag ska göra mig av med lite böcker...men saken är ju den att jag alltid ger bort alla böcker som jag redan har läst. Alla böcker som finns i min bokhylla och runt den, är alltså olästa! Självklart kan jag inte göra mig av med dem. Jag får helt enkelt slänga ut något annat för att göra plats för mina böcker. Makens hylla med LÄSTA böcker kanske kan tömmas ;)! Nej, då, de får nog stanna och jag får låta mina nya böcker bo i sina kassar tills vidare!

1 kommentar:

DinoSara sa...

Haha. Åh. Det låter ju helt underbart! Det är sådan lycka att hitta nya böcker som man vill läsa. (: