måndag, november 10, 2008

Pocket & Prassel 2,0 - sista bytet

Idag drällde det in massor av "stora paket-avier" i brevlådan, och eftersom jag bara visste vad den ena kunde tänkas vara (böcker) så var det spännande att åka iväg och hämta sakerna.
Den ena avin var på ett Pocket & Prassel-paket från min hemlige bokvän. Det var jättekul att hon gjort ett tema på "norrland" (får jag säga så?). Jag vet ju att hon bor väldigt mycket mer norröver än vad jag gör. Längre norröver än jag någonsin varit i Sverige (tyvärr).
Paketet bestod av Lingonté (hur gott låter inte det?), en påse älgkorv, två böcker och ett kort med lingon på.
Nu måste jag få berätta hur underbart roligt det här paketet var:
-Vi börjar med téet. Jag har inte sett det här téet förut, vilket är extra kul. Med smak av lingon och grädde låter supergott! Det här ska testas ikväll!
- Älgkorven! Jag ÄLSKAR rökta och torkade korvar. Det är så supergott. Jag och sonen åt upp korvarna i smyg...
- Boken Lappskatteland är skriven av Annica Wennström. Jag gillar Wennström! Jag älskar de tre böckerna hon skrivit tillsammans med Eva Swedenmark. Nu ser jag fram emot att få läsa en bok som hon skrivit på egen hand.
- Boken Fördömd är skriven av Johanne Hildebrandt. Jag skrev ju för ett par inlägg sedan om Hildebrandts bok Älskade krig, att jag gillade boken jättemycket och vill läsa mer av henne!
- Kortet... Min hemlige bokvän avslöjar sig såklart inte...men hon slänger ut en ledtråd. Att hon vet vem jag är sedan tidigare. Att vi "känner" varandra via ett föräldraforum på nätet. Va? Får man göra så? Sätta en hel myrstack i huvudet på mig? Nu kommer jag inte få en lugn stund förrän jag lyckats lista ut vem det är ;-).
Tack hemlige (inte så länge till) bokvän! Det har varit jättekul att få dina paket! Så himla kul att ha fått stifta bekantskap med författare och böcker jag inte känt till sedan tidigare!
Skicka en kommentar