måndag, november 17, 2008

Tävling v. 47

Nu är det dags för en ny tävling igen. Det kommer bara bli den här och två tävlingar till i år, sedan återkommer jag i januari igen, men då kommer tävlingen att bestå av redan lästa pocketböcker. De pocketböcker jag läst i december kommer jag att lotta ut i januari, så håll ögonen öppna på vilka böcker som dyker upp här i bloggen under december (vissa böcker kan ju vara inbundna eller lånade på bibblan, men det är till 99% pocketböcker jag läser).

I förra veckans tävling kunde man vinna boken Ut ur mörkret av Linda Caine och Robin Royston. Vinnaren av boken blev: boksnoken. Stort grattis! Boken kommer på posten!


Den här veckan är det boken Kungsholmsmorden av Lars Bill Lundholm:
En ung kvinna hittas mördad i Kronobergsparken i Stockholm av några lekande barn. Det är mitt i sommaren och kommissarie Hake kallas in från sin skärgårdssemester för att leda utredningen. Media är inte sena att haka på mordet har trots allt begåtts i parken bakom rikspolisens högkvarter på Kungsholmen och brottsplatsen döps snabbt om till Polisparken. Plötsligt visar det sig att en kvinnlig domare i Högsta Domstolen är inblandad och pressen på polisen ökar. Vad kan dessa till synes väldigt olika kvinnor ha haft gemensamt?
Kungsholmsmorden är den tredje delen i Lars Bill Lundholms uppskattade deckarserie om kommissarie Hake, som hyllats av kritiker för sina vackra Stockholmsskildringar och spännande intriger. Tidigare böcker i serien är Östermalmsmorden och Södermalmsmorden.

Det du behöver göra för att delta i tävlingen är:
1. Skriver ett inlägg i din blogg att du är med i min tävling, och länkar till det här inlägget.
2. Skriver en kommentar med länken till ditt inlägg/din blogg under det här inlägget (GLÖM inte din länk, det är så svårt att lokalisera er annars).
3. Lutar dig bakåt och väntar och hoppas på vinst!
Tävlingen pågår till söndagen den 23 november kl 24:00.
Lycka till!
Skicka en kommentar