måndag, november 10, 2008

Tävling v. 46

Ny vecka betyder ny tävling! Förra veckans vinnare blev Michelle som får boken Djävulen bär Prada hem i brevlådan! Stort grattis Michelle!

Förra veckan var det lättsamt, den här veckan ska det bli en bok som hyllats av många, och som är betydligt allvarligare än förra veckans vinst. Boken är en sann berättelse och handlingen är:
Linda Caine har allt man kan önska sig. Två underbara barn, en kärleksfull man, ett vackert hus med en egen ateljé där hon kan måla och skapa. Trots en drömtillvaro har mörka, destruktiva känslor tagit över allt mer av hennes sinne. Otäcka bilder blänker till i hennes medvetande som gör henne skräckslagen. Hon får också häftiga vredesutbrott mot sina barn, speciellt mot sin dotter. Allt detta gör henne vettskrämd. Håller hon på att bli galen? I vissa stunder känns självmord som den enda lösningen, men inom henne finns också en stark känsla av att inte svika sina barn. Den kraftfulla resa som Linda tillslut bestämmer sig för att ta tillsammans med sin psykiater kommer att ta andan ur alla som läser den här boken. Fruktansvärda händelser kommer upp till ytan om vad som hände under hennes uppväxt i Afrika. Men djupast begravd finns hemligheten som hon som liten flicka lovade att aldrig avslöja?

Ut ur mörkret skriven av Linda Caine och Robin Royston är priset den här veckan. En bok jag inte läst själv, men den står i bokhyllan och väntar på att bli läst.
Det du behöver göra för att delta i tävlingen är:
1. Skriver ett inlägg i din blogg att du är med i min tävling, och länkar till det här inlägget.
2. Skriver en kommentar med länken till ditt inlägg/din blogg under det här inlägget (GLÖM inte din länk, det är så svårt att lokalisera er annars).
3. Lutar dig bakåt och väntar och hoppas på vinst!
Tävlingen pågår till söndagen den 16 november kl 24:00.
Lycka till!
Skicka en kommentar