tisdag, augusti 07, 2007

Pledge this!


"Paris Hiltons Ssuperheta Sensationskomedi!

Gamma Gamma är den hetaste studentföreningen för tjejer i USA, ledd av den stenrika modepolisen Victoria English. När de får chansen att plåtas i landets största livsstilsmagasin för män, är lyckan stor! Dock finns ett problem - tidningen kräver att även nördar representeras! Victoria tänker ut en diabolisk plan, men genomskådas av de nya medlemmarna och ett regelvidrigt krig bryter ut. Tentor och föreläsningar slängs i sjön när det viktigaste ämnet av alla ska avhandlas - who's hot and who's not!?

Pledge this är en fartfylld komedi som tar upp de stora världsfrågorna - smink, kläder, sex och listor! I rollen som bortskämd lyxbrud ser vi sensationsdrottningen paris Hilton. Skämten är grova, galenskaperna haglar och rektorn sliter sitt hår. Yta har aldrig varit roligare."

Oj, oj, oj, vad ska jag säga om det här då? Flera bottennapp har det blivit på filmsidan på sistone, men den här...Ja, den slår alla andra!
Är man kille och 15 år så är den här filmen bättre än Victoria Secret-katalogerna. Det är mycket brudar...lättklädda och mååååånga bara bröst...

Jag vet inte riktigt vad man vill med filmen för den är så grymt ytlig (Paris Hilton är OERHÖRT trovärdig i sin extremt ytliga roll).
En och annan rolig replik fanns, men det var allt. I övrigt finns det inget alls.
Definitivt ingen film jag rekommenderar till någon, tvärtom!

Betyg:
- av 5

Filmfakta:
Regi: William Heins
Skådespelare: Paris Hilton, Holly Valance, Carmen Electra m.fl.
Releasedatum (DVD): 2007-08-01
Åldersgräns: 15 år
Speltid: 91 min

Inga kommentarer: