fredag, september 28, 2007

Ghost rider


"Stuntmotorcyklisten Johnny Blaze var bara tonåring när han sålde sin själ till djävulen.
Flera år senare är Johnny en världskänd våghals på dagen, men på natten förvandlas han
till Marvels legendariske seriehjälte Ghost Rider. Han är djävulens prisjägare med uppdrag att finna onda själar på jorden och föra dem till helvetet. Men när ödets nyck för Johnnys
gamla kärlek (Eva Mendes) tillbaka in i hans liv, inser han att han har en sista chans till lycka om han kan besegra djävulen och vinna tillbaka sin själ. För att lyckas med detta måste han besegra Blackheart, djävulens ärkefiende och egensinnige son, vars plan att ta över sitt fars rike kommer att skapa ett inferno på jorden om inte Ghost Rider lyckas stoppa honom..."

Ja, vad ska man säga om det här? En film med coola hojar och stunts. En film där det onda möter det goda. En film om kärlek. Ja, en film som innehåller allt en film ska innehålla.
Om man tar Gost rider för vad den är, och bara ser den som en åktur, helt utan krav, så är den faktiskt ganska bra. Men börjar man tänka på hur overkligt saker är så är det ingen idé att ens fundera på att titta på filmen, då kommer man inte orka med de nästan 2 timmarna den håller på.
2 timmar ren underhållning, där du bara behöver sitta still och inte göra något alls, så, ja, den funkar en fredagskväll!

Betyg:
3 av 5

Filmfakta:
Regissör: Mark Steven Johnson
Skådespelare: Nicolas Cage, Eva Mendez, Peter Fonda m fl.
Åldersgräns: 15 år
Speltid: 110 min
Releasedatum (DVD): 2007-09-19

1 kommentar:

Anonym sa...

Detta är en film som jag inte sett ännu. Funderar på om jag skall se den...har inte bestämt mig ännu.
Hamnade av en slump här på din blogg. Eftersom jag är jätteintresserad av böcker och film så stannade jag kvar här en stund och kikade. Alltid kul med nya tips. Hoppas det är ok att jag lägger till dig som länk på min hemsida.
Ha en trevlig lördag....Lena