måndag, september 01, 2008

Wedding daze


"Kan man få ett äktenskap att fungera om man gifter sig med någon man aldrig har träffat tidigare? Andersson tänker fria till sin flickvän och det ska bli en överraskning. Han har skrivit en dikt, de sitter på en fin restaurang och Andersson har klätt ut sig till självaste Amor - med tights och änglavingar! Ja, hon blir överraskad. Faktiskt så överraskad att hon dör av chocken! Ett år senare har Andersson inte återhämtat sig efter förlusten och efter ett idiotiskt vad med en kompis friar han till den första kvinna han möter - som mycket överraskande svarar ja. Det är dags att testa om teorin om "kärlek vid första ögonkastet" håller måttet! Jason Biggs från "American Pie" är tillbaka i ännu en helgalen, romantisk komedi där slutet kanske inte alltid är lyckligt - men garanterat kul! Hans oförutsedda bride-to-be spelas av stjärntalangen Ilsa Fisher från "Wedding Crashers"."

Här serveras man dråpligheter på rad, och det är bara att ta emot. Filmen är väldigt rolig, jag fnissade och gapskrattade om varandra. Mycket sexanspelningar á la American Pie, vilket jag tycker är jätteroligt.
Bra tidsfördriv om man vill se en rolig film, och slippa fundera över handlingen. Bara att luta sig tillbaka och skratta!

Betyg:
4 av 5

Filmfakta:
Regi: Michael Ian Black
Skådespelare: Jason BiggsIsla FisherJoanna Gleason m fl.
Åldersgräns: 15 år
Speltid: 88 min
Releasedatum (DVD): 2008-08-13

Inga kommentarer: