tisdag, december 16, 2008

En lysande jul

"Matthew Broderick och Danny DeVito vänder upp och ner på julen i en av de mest underhållande högtidskomedier som någonsin skapats. Steve är fast besluten att degradera sin granne Buddys informella titel som "julens konung" i byn där de bor. Buddy täcker varje millimeter av sitt hus med så mycket julbelysning att det skulle vara fullt synligt från rymden! När deras fruar (Kristin Davis och Kristin Chenoweth) och barn blir vänner eskalerar de två männens rivalitet - och deras dekorationer likaså! Gissa om den här julen blir lika lysande som livlig?"

Julfilmer är ett måste för mig när det är jul, och Ensam hemma är väl klassikern i vår familj, men såklart måste vi ju titta på andra också.
Den här filmen såg vi, och den var godkänd. Danny DeVito och Matthew Broderick är två bra skådespelare när det gäller komedier så det var därför jag "vågade" se den här.
Helt ok film som sagt och visst kändes det lite juligare efteråt.

Betyg:
3 av 5

Filmfakta:
Regi: John Whitesell
Skådespelare: Matthew Broderick, Danny DeVito, Kristin Davis m fl.
Releasedatum: 2007-12-12
Längd: 89 min
Åldersgräns: Barntillåten

1 kommentar:

enAnnan sa...

Haha, vi såg den för två veckor sedan ungefär och tyckte ganska precis som du.
Den var smårolig och hade bra skådisar.

Någon kväll nu väntar "Nu är det jul igen 3" (såg tvåan förra veckan) och om jag inte minns fel gillade inte ni trean så mycket förra året?
Killarna har verkligen gillat både första och andra filmen i den serien.

Kramar