måndag, december 01, 2008

Årets sista tävling.

Nu kommer årets sista tävling. Sent upplagd idag eftersom jag "roat" mig med att flyttstäda lägenheten vi precis har lämnat.
Årets sista tävling som sagt, nästa gång kommer tävlingarna att vara en gång i månaden, men då kommer ni kunna vinna flera böcker (lästa istället för nya som det är nu). De böckerna det gäller är de jag läst under en månad. Alla pocketböcker jag läser i december (som jag skriver om under december) kan du vinna i januari. Jag kommer lägga ut tävlingen under andra veckan i januari tror jag, och då kan man, som vanligt, vara med genom att skriva en kommentar under inläggen. Man kan delta i hur många bokutlottningar som helst (det kanske blir 5-7 böcker). Bara skriva under varje man vill delta i. Meeeen det är då och nu gäller det:

Årets sista pris är boken Vykort från ingenmansland av Aidan Chambers.
"Jacob Todd är i Amsterdam för att besöka sin farfars grav. Och självklart vill han se Anne Franks hus när han är i stan. Om sin farfar vet Jacob nästan ingenting. Men han träffar Geertrui som när hon var ung vårdade hans farfar som sårats under kriget. Hennes berättelse är fylld av dramatik och starka känslor och skakar om Jacob ordentligt. Dagarna i Amsterdam förändrar Jacob, han möter kärleken och när han reser hem har han förändrats, han är mer sig själv än någonsin."
Som vanligt är reglerna:
1. Skriver ett inlägg i din blogg att du är med i min tävling, och länkar till det här inlägget.
2. Skriver en kommentar med länken till ditt inlägg/din blogg under det här inlägget (GLÖM inte din länk, det är så svårt att lokalisera er annars).
3. Lutar dig bakåt och väntar och hoppas på vinst!
Tävlingen pågår till söndagen den 7 december kl 24:00.
Lycka till!
Förra veckans vinnare av boken Levande bränd av Souad blev: Annas tävlingsblogg. Stort grattis! Maila din adress så kommer boken på posten!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är med =)

http://ejmis.blogg.se/2008/december/tavling-1.html#comment

enAnnan sa...

Jag vill vara med, då jag varit i Amsterdam så många ggr, och då detta är en helt ny författare för mig. :)

http://bokofilm.blogspot.com/2008/12/tvlar-hos-ango-igen.html