tisdag, mars 02, 2010

Upp


"Carl Fredriksson är en 78-årig, pensionerad ballongförsäljare som bestämmer sig för att äntligen uppfylla sin dröm om ett storslaget äventyr. Med hjälp av tusentals ballonger fastbundna på sitt hus flyger han iväg på sitt livs resa till Sydamerika. För sent upptäcker Carl att hans värsta mardröm, Oskar - en överenergisk 8-årig scout, befi nner sig på fel plats vid fel tillfälle - nämligen Carls veranda!
Världens mest osannolika par hamnar mitt i ett spännande äventyr i Sydamerika och möter nya vänner; Dogge, en talande hund, och Kenneth, den sällsynta fågeln som inte kan flyga. Fångad tillsammans med Oskar i djungeln, upptäcker Carl att de största äventyren i livet inte alltid är de som du har förväntat dig!"

Det här är ännu en succéfilm från Pixar studios. Filmen riktar sig till hela familjen, så även vuxna kan få behållning av att se den.
Jag tyckte väl inte att det var Pixars bästa film, men den är ganska rolig och charmig och fick mig att fnissa en del. Barnen däremot tyckte att den var jättebra. Ja, inte Paulina (9 år), då. Hon tyckte bara att den var "ganska bra" eftersom den var lite sorglig.

Betyg:
4 av 5


Inga kommentarer: