söndag, december 16, 2012

Ensamma mamman och annat kul och tänkvärt 5 - Cecilia Torudd

"Det har gått 25 år sedan Cecilia Torudd gjorde de första Ensamma Mamman-stripparna. Detta är den sista boken i en serie med alla de geniala och humoristiska teckningar som speglar en vardag som de allra flesta kan känna igen sig i.

Här finns glädjen och konflikterna, kärleken, smulorna och oron som är livet i många familjer. Här finns även delar av serien Familjeliv liksom många teckningar och humoristiska kåserier ur skilda sammanhang. Klassiker, kära återseenden och humor med mycket värme."

Alla mammor borde läsa det här! Det spelar ingen roll hur gamla barnen är, man kan känna igen sig i väldigt mycket. Ju äldre barnen är, desto mer känner man igen sig i såklart. Eftersom mina tjejer börjar närma sig tonåren med stormsteg, är det svårt att inte skratta åt det här. Det är så träffsäkert och fullt av igenkänningsfaktor, så man sitter och skrattar högt!
Det är en bok som är perfekt som present till någon kvinna, vilken ålder som helst. Även tonåringar kan känna igen sig eftersom det trots allt är de som är huvudpersonerna.
I den här boken finns det även en hel del om pensionärer så även om man kommit så långt i livet, finns det en hög igenkänningsfaktor.

Betyg:
5 av 5

Bokfakta:
Författare: Cecilia Torudd
Förlag: Bokförlaget Semic
Utgivningsår: 2010-05-03
ISBN: 9789155256302

Inga kommentarer: