onsdag, augusti 30, 2006

Konsten att vänta barn - M. Abrahamsson & C. Gutiérrez Malmbom"Att se på graviditeten med en gnutta humor och lite distans kan defintivt underlätta nio månader av väntan och bävan.

De två upphovsmakarna till denna bok har sammanlagt fött nio barn. Här vill de berätta sanningen om barnafödande, sådant som ingen barnmorska eller blivande mormor brukar berätta och som man kan skratta gott åt i efterhand.

Marie Abrahamsson är illustratör och formgivare bosatt i småländska Hovmantorp. Förutom att hon har fyra barn är hon också mamma till Moose, den tecknade älgen som bland annat kan beskådas i bokform, på glas och porslin, som vykort och på strumpor. Läs mer på www.mooseart.nu. Detta är Maries tredje illustrerade presentbok.

Christina Gutierrez Malmbom är mångsysslare i ordets rätta bemärkelse, närmare bestämt: egenföretagare i resebranschen, lärare i italienska, arbetsförmedlare, föredragshållare och copywriter."

Det här var en söt liten bok. Några fyndigheter fanns det, men inga direkta nyheter om man varit gravid några gånger *s*.
Boken är perfekt förströelse när man ligger och kopplar av i badet, och man hinner lätt läsa hela boken innan familjen börjar banka på badrumsdörren.

Bokfakta:
Författare: Marie Abrahamsson & Christina Gutiérrez Malmbom
ISBN: 9132330847
Antal sidor: 64
Genre: Humor
Utgivningsår: 2004-08

Inga kommentarer: