lördag, juli 30, 2011

Bokbyte för barn?

Nu tjatas det om att jag ska fixa ett bokbyte för barn igen ;). Bäst att göra det då. Min äldsta dotter tyckte det var jättekul förra gången och vill så gärna att det ska göras igen. Så, ok, då kör vi.
Har du ett barn som vill vara med? Det som gäller är att man ska skicka en bok (begagnad går alldeles utmärkt) som passar åldern på det barn man fått "tilldelat" som bytespartner. Tanken är att en förfrankerad grön påse från posten, storlek M ska räcka till detta.
Förutom boken stoppar man ner lite godis (om barnet får äta det), kanske ballonger, klistermärken, bokmärken, Pokemon-kort eller vad som nu kan tänkas intressera barnet (jag skickar ut info om barnen och deras eventuella allergier till alla så det blir lite lättare, när anmälningstiden har gått ut). Jag försöker para ihop barnen så de är i så lika ålder som möjligt för att det ska bli lättare att skicka en bok. Har man själv bara en 2-åring kanske man inte har så många böcker som passar en 13-åring t ex.
Vill du anmäla ditt barn gör du så här:
Maila mig på a-c.tibblin@telia.com med uppgifter om barnet. Jag vill veta: ålder, läskunnighet (hur avancerade böcker läser barnet själv, eller hur avancerade böcker läser ni högt), intresse, allergier och om barnet samlar på något eller har en stor förkärlek för något speciellt (allt med delfiner på t ex). Berätta också vilken mailadress eller blogg du finns på, så jag kan förmedla det till bokbytaren om denne har några följdfrågor till er. Senast den 15 augusti vill jag ha er anmälan, och de gröna påsarna ska skickas ut senast den 31 augusti!
Ni är väl med?

1 kommentar:

Boktokig Eva Boström sa...

Du vann Allt för min syster. Skickar du din adress till mig?