onsdag, juli 09, 2008

Sluta kämpa - börja leva - Sanna Ehdin


"Var sann mot dig själv och finn din inre styrka!

Vem har sagt att livet ska vara jobbigt, tungt och trist? Att det ska vara en ständig kamp för att prestera och duga?

Du kan välja ett helt nytt sätt att leva. Det handlar om att du utgår från dig själv, det du vill och det som gör dig glad. Glädjen är en stark drivkraft som föder kraft och handling. Går det lätt så är det rätt!

Grunden i ditt liv är den du är - din medfödda natur och fallenhet. Lär dig använda det för att göra saker och skapa goda relationer. Låt dig inspireras av personliga berättelser från Sannas och andra människors liv. Här finns även gott om övningar och handfasta råd som hjälper dig att släppa taget om det du vill bli av med - och släppa in det som du längtar efter och mår bra av."

Det här är en av de bättre "självhjälpsböcker" jag har läst (och jag har hunnit med en del vid det här laget). Sanna Ehdin är oerhört kompetent och arbetar med dualism, dvs såväl kropp som själ. Hon påpekar hela tiden hur viktigt det är att båda delarna mår bra, och sköts om.
Det finns många bra råd, och handfasta övningar som jag definitivt kommer att använda mig av för att må bättre i såväl kropp som själ.
Sanna Ehdin har en hemsida med många tips och råd och även en egen shop; http://ehdin.com/.

Betyg:
5 av 5

Bokfakta:
Författare: Sanna Ehdin
Förlag: Månpocket
Utgivningsår: 2008
Antal sidor: 243
ISBN: 9789172321144

Inga kommentarer: