söndag, april 04, 2010

Ketchupmamman : saker jag inte vågat berätta för BVC - Karin Lindell

"Att vara förälder innebär att ständigt ställas inför svåra val. Ska du ta hem bebisen från BB i babyskydd, eller ska du bära hem den i egenknypplad bärsjal? Eller ska du kanske stanna på BB tills ungen kan gå hem själv? Ska bebisen få äta när den vill, när du vill, eller kanske när svärmor vill? Utgör ketchup en hel kostcirkel och är det OK om det är allt barnen får i sig till lunch? Den här boken är absolut inte till för att hjälpa dig med alla val. Den är till för att få dig att skratta igenkännande, medkännande eller bara förvånat (om du ännu inte hunnit få några egna telningar att experimentera på."

Ketchupmamman har jag följt länge på hennes blogg. Det mesta hon skriver är med glimten i ögat och med stor igenkänning, men en del inlägg i bloggen är även av det allvarligare slaget. I den här boken är det humor som gäller...och igenkänning! Allt som står finns tidigare publicerat, men aldrig i samlad form.
En underbar bok som fått mig att skratta högt flera gånger! Har man barn så kommer man definitivt att känna igen sig i det mesta Karin skriver i sina krönikor.

Betyg:
5 av 5

Bokfakta:
Författare:
Karin Lindell
Förlag: Hydra fölag AB
Antal sidor: 305
Utgivningsår: 2009-10-02
ISBN: 9789186185046

Inga kommentarer: