måndag, januari 21, 2013

Grannpatrullen

"Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill och Richard Ayoade tar manliga vänskapsband till en ny nivå i denna fullständigt galna och sanslösa komedi. Det vankas trubbel i det fridfulla samhället Glenview, och fyra engagerade medborgare i snygga jackor beväpnar sig med ficklampa och walkie-talkie för att beskydda grannskapet. Men kvartetten hittar mer än de väntat sig när de avslöjar en utomjordisk konspiration för att förgöra jorden, och plötsligt står dessa udda hjältar för Glenviews enda chans att rädda kvarteret – och världen – undan förintelse."

I brist på bra TV-program härom kvällen, valde vi att hyra en film. Eftersom hela familjen skulle titta ville vi ha en komedi. Hittade Grannpatrullen och hyrde den.
Den började på ett sätt som gjorde att jag först började tro att det inte var en komedi vi hade hyrt, men det ordnade snart upp sig. Filmen går under kategorin Science-fictionkomedi och det är det ju. Det är lite Dagispappan möter Men in black över den.

Filmen är ganska rolig och hela familjen uppskattade filmen. Den är förutsägbar, men det ska såna här filmer vara. Det är sexscener, så det är inget för den superpryde. Det är tonårsfester, och "herrmiddagar" blandat med utomjordningar som ska förinta vår planet!
Sevärd!

Betyg:
4 av 5

Filmfakta:
Regissör:
Akiva Schaffer
Skådespelare: Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill, Richard Ayoade, Rosemarie DeWitt, Will Forte, Mel Rodriguez, Doug Jones, Erin Moriarty, Nicholas Braun 
Speltid: 103 min
Åldersgräns: 7 år
Releasedatum: 2013-01-02

1 kommentar:

Lena sa...

Såg denna för ett tag sedan Men jag tyckte att den kändes ganska fånig.