måndag, november 17, 2008

Tävling v. 47

Nu är det dags för en ny tävling igen. Det kommer bara bli den här och två tävlingar till i år, sedan återkommer jag i januari igen, men då kommer tävlingen att bestå av redan lästa pocketböcker. De pocketböcker jag läst i december kommer jag att lotta ut i januari, så håll ögonen öppna på vilka böcker som dyker upp här i bloggen under december (vissa böcker kan ju vara inbundna eller lånade på bibblan, men det är till 99% pocketböcker jag läser).

I förra veckans tävling kunde man vinna boken Ut ur mörkret av Linda Caine och Robin Royston. Vinnaren av boken blev: boksnoken. Stort grattis! Boken kommer på posten!


Den här veckan är det boken Kungsholmsmorden av Lars Bill Lundholm:
En ung kvinna hittas mördad i Kronobergsparken i Stockholm av några lekande barn. Det är mitt i sommaren och kommissarie Hake kallas in från sin skärgårdssemester för att leda utredningen. Media är inte sena att haka på mordet har trots allt begåtts i parken bakom rikspolisens högkvarter på Kungsholmen och brottsplatsen döps snabbt om till Polisparken. Plötsligt visar det sig att en kvinnlig domare i Högsta Domstolen är inblandad och pressen på polisen ökar. Vad kan dessa till synes väldigt olika kvinnor ha haft gemensamt?
Kungsholmsmorden är den tredje delen i Lars Bill Lundholms uppskattade deckarserie om kommissarie Hake, som hyllats av kritiker för sina vackra Stockholmsskildringar och spännande intriger. Tidigare böcker i serien är Östermalmsmorden och Södermalmsmorden.

Det du behöver göra för att delta i tävlingen är:
1. Skriver ett inlägg i din blogg att du är med i min tävling, och länkar till det här inlägget.
2. Skriver en kommentar med länken till ditt inlägg/din blogg under det här inlägget (GLÖM inte din länk, det är så svårt att lokalisera er annars).
3. Lutar dig bakåt och väntar och hoppas på vinst!
Tävlingen pågår till söndagen den 23 november kl 24:00.
Lycka till!

12 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vill vara med och har länkat i min tävlingsblogg: http://mammamuh.blogg.se/tavla

Barnboksbloggen sa...

Jag vill också vara med. Här finns länken i min blogg:

http://bokmamman.blogspot.com/2008/11/vinn-en-bok.html

Carita sa...

Jag vill vata med och tävla :)
Har länkat: http://djurtant.blogg.se/2008/november/some-more.html.

Anonym sa...

Jag har som vanligt en länk till din utmärkta blogg!

http://hem.passagen.se/hno0222/litt/bocker2.htm

/HarrietN

Anonym sa...

Jag är med och tävlar, har länkat i min tävlingsblogg

http://molnboanna.blogg.se/2008/november/deckare.html

info@annakarlsson.se

Anonym sa...

Jag är med!

http://theresans.blogg.se/bokblogg/2008/november/provar-lyckan-igen.html#comment

Anonym sa...

jag tänkte ju att jag skulle vara med och tävla, jupp... stockholmsmord å allt.

http://leopardia.blogg.se/2008/november/vinn-bok-hos-ango-1.html

fick för mig att det var måndag idag och att jag var ute i gooood tid, men det är ju tisdagkväller... jaja, jag skyller på plugg.

enAnnan sa...

Jag får hoppa denna gång för jag har redan boken! Har du läst alla 3?? Själv har jag inte läst någon av dem, än. Såg att Milla gillade någon...

Men dina tävlingar gillar jag! Och sidan såklart!
Du vet hur ofta jag är här och letar nya tips. (Och ibland förbannar jag dig för att du gör "att läsa" högen ännu större *s*) :)

Kramar

Ango sa...

enAnnan:
Jag har faktiskt bara läst ettan, och jag tyckte det var bland det sämsta jag läst...men då hade jag köpt alla tre. Har ingen lust att läsa de andra två så därför lottar jag ut dem. Det var efter Millas tips jag köpte dem...men se där tyckte vi riktigt olika ;).

Kram
/Ango

Anonym sa...

jag är med :)
http://zipzo.blogg.se/2008/november/entry-23041678.html#comment

Anonym sa...

Jag gör ett nytt försök att vinna och har länkat.
http://sugar-sugarandspice.blogspot.com/2008/10/vinn-deckare-hos-ango.html

görel sa...

Hej, det är första gången jag tittar in här, och anledningen är jag tänkte reka inför julklappspåse large! Och så hamnar jag rakt in i en tävling, ibland har man väl tur. Den här boken vore kul att läsa -- jag har bott på Kungsholmen i ett par omgångar, så det är välbekanta trakter för mig. Här är länken till inlägget, nu ska kika vidare på din blogg!