måndag, september 15, 2008

Tävling v. 38Den här veckan har ni chans att vinna pocketen Flyga drake av Kahled Hosseini. En bok som varit, och är, väldigt omtalad, och som även filmatiserats.

"Amir och Hassan växer upp som bästa vänner under en omvälvande tid i Kabul. Trots att de uppfostras sida vid sida lever de i två helt skilda världar. Amir är son till en framstående välbärgad man, medan Hassan, som är son till Amirs fars tjänare, tillhör det fattiga och lågt stående hazarfolket. Hassan gör allt för Amir, han försvarar honom i alla lägen, men när Amir en dag får chansen att återgälda Hassans totala lojalitet sviker han. När Sovjetstyrkor invaderar Kabul och Amir och hans far flyr landet för att skapa sig ett nytt liv i Kalifornien tror Amir att han har gjort sig fri från ."

Allt du behöver göra för att ha chans att vinna är:
1. Skriv ett inlägg i din blogg att du är med och tävlar om boken i min blogg, och länka till det här inlägget.
2. Skriv en kommentar under det här inlägget och skriv in länken till ditt inlägg i din blogg...så är du med och tävlar.
Tävlingen är öppen fram till söndagen den 21 september kl 24:00. Vinnaren presenteras tillsammans med nästa veckas tävling!

Vinnaren v. 37 blev: Anne. Stort grattis till vinsten!

Skicka en kommentar