fredag, april 03, 2020

Bårhuset -Douglas Foley

"Bårhuset handlar om 17-åriga Amanda som sommarjobbar som bårbärare på sjukhuset. Hon trivs bra och arbetskamraterna är trevliga, men så är det Bosse. Det är något med honom som känns fel förutom att det tunna mörka håret alltid är otvättat och de mörkgula tänderna ser äckliga ut är det sättet han glor på som känns mest obehagligt.
När Oliver träffar sin drömtjej Julia råkar han ta livet av henne. Av misstag. Det hade aldrig hänt om inte hennes hjärta hade haft den ovanliga egenskapen att sitta på utsidan av bröstkorgen.
Om Caroline inte hade haft Per vet hon inte vad hon skulle ta sig till. I skolan är hon mobbad och bästa kompisen är bortrest. Per svarar alltid med ömma och uppmuntrande ord på nätet när hon behöver honom. Och nu ska de äntligen träffas!"

Den här boken består av flertalet kortare berättelser som alla är mer eller mindre i fantasy-genren. Det hade inte jag förstått när jag började lyssna på den, så därför orkade jag inte lyssna färdigt på den. Gillar man fantasy är det här definitivt en bok för den personen!

Betyg:
1 av 5

Bokfakta:
Författare: Douglas Foley
Förlag: Bookea
Uppläsare: Sebastian Karlsson
Utgivningsår: 2020-03-23
ISBN: 9789189180116

Inga kommentarer: