fredag, mars 06, 2009

Intresserad av stickning?


I min vardagsblogg har jag just nu en utlottning av två nummer av tidningen Kreativ Stickning. Det är det allra nyaste numret (med inriktning barn/unga 4-16 år) och förra numret (med inriktning inredning/idéer) som jag lottar ut (båda numren är obläddrade).
Vill du vinna något av numret kan du delta i tävlingen HÄR.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kan sticka, men är inte så bra på det och har ingen tid för det. Men jag önskar att jag vore en kreativ tjej som stickade, virkade och sydde!!!

Håller med dig om att det faktiskt finns böcker som är riktigt dåliga, som man av någon outgrundlig anledning ändå läser klart! Då kan man känna sig ganska förvånad. Varför läste jag klart den här? Varför slutade jag inte?

Anonym sa...

Ja, storytel är bra. Den tjänsten hade jag glömt bort! När jag har mer tid att ta promenader måste jag använda det igen!!! Tack för tipset!!! :)

Anonym sa...

Det är så himla roligt med stickning....ja handarbete över huvud taget. Dessvärre ställer värken i kroppen till det så jag kan inte syssla med sådant numera. Det är så tråkigt. Men för den kreative handarbetaren finns det så mycket snyggt man kan göra.
....Lena